7 jele annak, hogy nem Te érdekled Őt, csak a tested!

Ha csalódottan meséled a barátnődnek, hogy: ’ Olyan jól indult minden, vonzó és sármos volt, tartós kapcsolatot keresett, de aztán kiderült, hogy csak a szex érdekelte’ – akkor Te sem vetted észre, hogy a férfi aki először elvarázsolt, csupán egy újabb zsákmányt keresett.

Olyan nagyszerű érzés találkozni valakivel, akivel a kémia működik, és a kapcsolódás izgalma végigbizsereg a gerinceden!. ’Kopp-kopp! – Lépj be!’ – és elindul a chattelés az online beszélgetés során, amelyet néhány telefonhívás is gazdagít, megmutatkoznak a hasonló értékek, így kialakul az érzés: Ő az az ember, akit valóban szeretnél megismerni!’

Kis idő után azonban világossá válik, hogy a sármőrt a bensőséges és tartalmas kapcsolat helyett kizárólag a tested érdekli. Ő az, aki elég intelligens és tapasztalt ahhoz, hogy kezdetben szóba se hozza a szexualitást, hiszen a célja olyan kellemes benyomás keltése, hogy azt érezd, megvan a kémia, hiszen ő ’más, mint a többi’.

Kis odafigyeléssel azonban hamar észreveszed az alábbi jeleket, amelyek elárulják a szándékát. A következő 7 jel némelyikét egészen biztosan tapasztalni fogod, ha a választottad csupán az ágyra gyúr:

1. Túlnyomórészt a külsőd érdekli

Így elsősorban az alakod, a ruhád, a hajad figyeli. Ha megdicséri valamilyen belső tulajdonságodat, mint a humorod, az intelligenciád, az már jó jel arra, hogy a szexualitásnál többre törekszik, de ne örülj túl korán, ha csak a szexre gyúr nem fogja, más a célja!

2. A beszélgetést – akár az online chattelés, akár a telefonhívás során – mindig a szexualitásra tereli

Ha elmeséled neki, hogy mennyire jól sikerült a munka megbeszélésed, akkor nem rest megjegyezni, hogy a szexi kis kosztümöd tuti meghozta a hatását. Meg sem említi a felkészültséged, a logikus érvelésed, amelyek a sikeres tárgyaláshoz vezettek.

3. A viber és messenger üzenetei szintén szexuális tartalmúak

Olyan sok mindent megtudhatsz arról, hogy mennyire érdeklődik irántad egy férfi abból, hogy milyen tartalmú üzeneteket küld! A zsákmányszerző férfiak nyíltan vagy burkoltan, de hamar a szexre terelik a chattelést. Ha éppen hazaértél a munkából, megkérdi: ’Milyen ruhát/fehérneműt viselsz éppen?’ Ha épp akkor hív, amikor a boltban vásárolsz, halkan búgja a telefonban: ’Milyen nagyszerű lenne a dinnyék mögé bújva szeretkezni!’ Akit az is érdekel, hogy mi van a csinos külsőd mögött, kérdezni fog téged az érzéseidről, a napod történéseiről.

4. Randi nálad a kecón, (de ’elég lesz egy tiszta lepedő is’ – ez elhangzott konkrétan egy lovagtól).

Egy pizza nálad, vagy hozok kínait.’ Ugye világos, hogy ez a férfi nem akar sem időt, sem pénzt az ismerkedésre áldozni? A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást keresi, hogy eleget tegyen az igényének. Semmi gond, ha valaki ezt keresi, de Te tudd, hogy ez nem az a randi, amire te vársz!

5. Dühös lesz, ha elutasítod a szexuális közeledését

Aki igazán meg akar ismerni téged, annak az a fontos, hogy a közeledbe legyen és türelmesen vár, amíg a testi kapcsolatnak eljön az ideje.

6. Ölelés, csók, aztán irány az ágy!

Egy kapcsolatban, amelyben a férfi izgatott, hogy Téged láthat, érdekli az életed és az is, hogy mit gondolsz a világ dolgairól. A zsákmányszerző nem fog Téged megkérdezni, hogy kire szavazol az önkormányzati választáson, vagy hogy mit gondolsz a globális felmelegedésről és a környezetvédelemről. Ezek egyszerűen őt nem érdeklik.

7. Lebegtet Téged, azaz tartaléknak tart

Időről időre felhív, üzenetet dob és teszteli, hogy nyitott vagy-e a folytatásra.

Nincs egyszerű dolga ma azoknak a nőknek, akik tartós párkapcsolathoz társat keresnek. Aki hiteles, határozott, magabiztos, és messzemenőkig udvarias. Nem kell jóképűnek lennie, de legyen kellőképpen érdekes – tudja elbűvölni a nőt mind szavakkal, mind pedig tettekkel. Egy magabiztos férfi megtervezi, hogyan csábít, de bátran meg is kérdezheti, amire kíváncsi: ’Jól érzed magad? Mit szeretnél?’
Meghódítani a Nőt az kihívás, amelyre csak a Férfi képes!

A párkeresés sosem volt egyszerű, de korántsem reménytelen. A tartós, boldog házasság ha valaha, ma igazán értéknek számít. Ne add fel a célod, és ne érd be kevesebbel. Helyezd új alapokra a párkeresést, és ha szükséges, kérj segítséget. A társkereső coaching során megnézzük, hol tartasz most, és tervet dolgozunk ki a továbblépésedre.

Ajánlom másoknak is:
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ

Szeretnél beszélgetni erről?
Írd meg, mit gondolsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük